Features van ons social intranet

Redshoe is een social intranet met een ontzettend groot gebruiksgemak. Door de vele handige features die standaard in het intranet verwerkt zijn, worden de dagelijkse werkzaamheden versneld en vergemakkelijkt. Naast de standaard features is de custom versie van Redshoe te koppelen met systemen die jouw onderneming al gebruikt. Denk hierbij aan Office 365, Exact of Google Drive. Specifieke wensen? Redshoe is volledig op maat te maken. Daarvoor maken we graag een afspraak.

Social timeline

De social timeline is een locatie waarop je alles kan delen met je collega’s. Dit kunnen belangrijke vragen of mededelingen zijn, maar ook leuke foto’s van het afgelopen bedrijfsuitje. Door de social timeline ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw organisatie.

Maak verschillende timelines aan, zodat je je berichten alleen deelt met de personen voor wie het belangrijk is.

Taak management

Stel taken op voor jezelf en vergeet nooit meer wat je moet doen door de handige to-do-list.  Heb je iets nodig van een collega? Selecteer deze collega in de lijst en hij/zij krijgt een melding van een nieuwe taak. Handig voor bijvoorbeeld terugbelverzoeken of taken voor een volgende meeting.

Bestanden delen

Deel gemakkelijk al je bestanden met je collega’s in een folderstructuur die je zelf op kan stellen. Zo zijn alle bestanden voor iedereen toegankelijk en staat alles overzichtelijk op één plek.

Nieuws

Redshoe kan gekoppeld worden aan iedere gewenste nieuwsbron. Ideaal om het gehele team op de hoogte te houden van bijvoorbeeld de laatste ontwikkelingen in de branche of juist van algemeen nieuws.

Fotoalbums

Maak verschillende categorieën en mappen aan om overzichtelijk al jouw bedrijfsfoto’s te delen. Deel bijvoorbeeld foto’s van verschillende projecten of van dat gezellige bedrijfsuitje.

Leden

Alle medewerkers binnen jouw Redshoe omgeving in een handig overzicht. Ken verschillende rechten toe of bekijk contactgegevens zoals interne telefoonnummers, e-mailadressen of verjaardagen.

Redshoe het makkelijkste social intranet

een nieuwe kijk op samenwerken binnen bedrijven

PROBEER NU GRATIS